Wanneer

14-05-2017    
Hele dag

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Radboud Universiteit Nijmegen
Comeniuslaan 4, Nijmegen
Kaart wordt geladen...

Het nieuwe jaar is weer begonnen, winter-schaats-pret in volle gang, de goede voornemens gemaakt en hopelijk is dit een goed moment om over de fietsplannen van 2017 na te denken. 

De inschrijving van de Ronde van Nijmegen is sinds kort geopend. Vroege inschrijvers (voor 1 feb) kunnen gebruik maken van het lage inschrijftarief. Er zijn meer dan genoeg redenen om mee te doen: schitterende routes, klimtijdrit op de Oude Holle weg, muzikale beleving bij de fourage punten, heerlijke pintje op de finishmarkt, Ronde Miss/ Mister. Maar er is meer……

Naast de toertocht op zondag 14 mei, wordt er op vrijdag 12 mei een Profkoers georganiseerd in de binnenstad van Nijmegen. Het wordt een wielerspektakel met Profs in de avonduren. De Profkoers (City-race) is een combinatie van een criterium en een afvalrace. Uiteindelijk zullen 25 profs strijden om de winst. Ronde van Nijmegen deelnemers krijgen de mogelijkheid om op een mooie plek de wedstrijd te aanschouwen.

Tot slot, elk jaar is er een thema gekoppeld aan de Ronde van Nijmegen en dit jaar is het thema: Ode aan België. Dit zal terug komen in de muziek, aankleding maar ook op de finishmarkt met Belgische biertjes, Vlaamse frieten en Luikse wafels. Deelnemers kunnen ook een steentje bij dragen door het Belgisch getinte #RvN shirt te dragen of een ander prachtig Belgisch shirt. Natuurlijk zal er ook extra aandacht uitgaan naar Belgische fietslegendes. Kortom, de Ronde wordt weer een geweldig wielerspektakel, dit jaar met een Belgisch tintje.

Het is het weer mogelijk om je in te schrijven voor de Ronde van Nijmegen via de vernieuwde website: http://rondevannijmegen.nl/2017/ Wees er op tijd bij (!), want de maximale limiet is op 4500 gezet om zo de kwaliteit en de gezellige sfeer te behouden. 

Inschrijfkosten voor deze toertocht wordt voor leden van TC Wartcycla vergoed.

Reserveringen

Online reserveren is niet mogelijk voor dit evenement. (BEN JE WEL INGELOGD?)