Kaart niet beschikbaar

Datum en tijd
Datum - 22-06-2019
Hele dag

Locatie
Topsportcentrum Rotterdam


Erasmus MC – Tour de Rotterdam 2019 staat in het teken van ‘Samen maken we kanker kansloos’. Samen de strijd aangaan voor een betere behandeling van kanker. De deelnemersopbrengsten komen ten goede aan de verdere ontwikkeling van immuuntherapie in het Erasmus MC.

Op zaterdag 22 juni 2019 wordt de negende editie van Erasmus MC – Tour de Rotterdam verreden. Met zes verschillende afstanden is er voor ieder wat wils!

De Recreatietochten komen langs unieke plaatsen in en rond Rotterdam, en ook voor de Vrije Toertochten zijn weer prachtige nieuwe routes uitgepijld door een afwisselende omgeving. De Pelotonstocht begeleidt deelnemers over mooie wegen. Onderweg mogen deelnemers rekenen op een uitstekend verzorgde pauzeplaats. Hier kan men weer op krachten komen door foerage van de Albert Heijn en ook fietsreparatie is mogelijk. De start-/finish locatie is bij Topsportcentrum Rotterdam, waar deelnemers in alle faciliteiten worden voorzien.

Er zijn diverse afstanden te fietsen: 85 km, 105 km en 135 km (vrij), en een pelotons tocht van 135 km.

Inschrijven kan via de website van Tour de Rotterdam: https://tourderotterdam.daniel3daagse.nl/

Let op: als je als lid van de TC meerijd, heb je beperkt recht op vergoeding van het inschrijfgeld. Zie eerder bericht van het bestuur mbt vergoedingen van inschrijfgelden

 

Deelnemers

  • Marcel Bakker (Road-captain bij Pelotonstocht)
  • Alex Mettes

Online reserveren is niet mogelijk voor dit evenement. (BEN JE WEL INGELOGD?)